Bart Krieger van Agoston & Krieger Organic Champagne:

"Cuvée Tolérance is en blijft een feestnummer"

Tholen - Agoston & Krieger Organic Champagne zitten momenteel middenin hun derde feestseizoen. "Dit jaar is echt ons beste jaar. Het gaat erg goed en we merken dat steeds meer reguliere bedrijven een duurzame filosofie nastreven", vertelt Bart Krieger. Hij importeert samen met Bram Agoston bio-dynamische champagne uit de Champagnestreek.
 
Agoston & Krieger werkt samen met drie vaste champagnehuizen, Franck Pascal, Leclerc Briant en Larmandier-Bernier. Regelmatig worden nieuwe champagnes aan het assortiment toegevoegd. "We proeven dan nieuwe champagnes, en wanneer we enthousiast zijn, nemen we de betreffende champagne in ons aanbod op."
 
Het meest populair is de Cuvée Tolérance van Franck Pascal. "Deze champagne-rosé is en blijft een feestnummer. Hij is relatief goedkoop en heel erg lekker. Het is een stevige champagne, met een mooie look. De eerste slok bezorgt je een glimlach op je gezicht. Dat zegt genoeg." Een andere veel verkochte champagne is Les Crayères. "Deze heeft hoge miniraliteit, dat vertaal ik als 'ziltig' en dat geeft deze champagne veel diepte."
 
De champagne wordt via de website vooral aan consumenten verkocht. Ook wordt veel met de retail gehandeld en horecabedrijven gaan ook voor de bio-champagne. De belangrijkste doelstelling van Agoston & Krieger is om BD-champagne te promoten. "Dit gaat steeds beter, er komt meer en meer interesse. We zijn benieuwd hoe dit zich verder gaat ontwikkelen."
 

Sabreren

Bart geeft aan dat er ook steeds meer interesse is in hun diensten. "Wij sabreren zeer regelmatig, bijvoorbeeld tijdens ene openingshandeling. Ook daarin kiezen steeds meer mensen voor biologisch."
 
Voor meer informatie:
 
Bart Krieger en Bram Agaston, via info@organicchampagne.nl of 020 6832972. Klik hier om naar de webwinkel van Agoston & Krieger Organic Champagne te gaan.

Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven