Finland: K-food winkels gaan Pirkka-bio-assortiment verdubbelen

In Finland gaan K-food winkels het assortiment aan biologische producten van Pirkka verdubbelen. In het komende jaar zal het aantal producten van vijftig toenemen naar honderd. Ook de selectie van andere bio-producten die beschikbaar zijn bij de K-food winkels zal worden uitgebreid. En er komen meer lokale bio-producten bij.

"We houden rekening met de sterke vraag naar de biologische producten van Pirkka. De producten worden permanent tegen betaalbare prijzen aangeboden en daarom hebben we besloten om het aantal bio-producten in het assortiment te verdubbelen", zegt Juha Andelin, die bij Kesko Food verantwoordelijk is voor het Pirkka-merk. De eerste nieuwe Pirkka-producten zijn de eerste biologische kant-en-klaarmaaltijden zijn. Deze zijn in sepetember geïntroduceerd. Het totaal aantal biologische producten in de winkels zal afhangen van de vraag, het seizoen en de opslagmogelijkheden.

Kesko heeft ongeveer 2000 winkels in de Scandinavische en Baltische landen. Kesko Food en de K-food winkels ondersteunen en bevorderen gezonde eetgewoonten en maken verantwoorde voedingsmiddelen beschikbaar voor de consument.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven