Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Overheid en bedrijfsleven bundelen krachten

Verantwoord hout moet norm worden in Nederland

Duurzaam inkopen van hout is een belangrijk thema voor de overheid. In de praktijk lopen overheidsinkopers vaak nog tegen allerlei vragen aan die hen weerhouden de overstap naar verantwoord hout te realiseren. Overheid en bedrijfsleven hebben daarom samen een brochure ontwikkeld met praktische tips voor het inkopen van verantwoord hout. Het eerste exemplaar van de brochure is 1 december aangeboden aan Wiana Partakusuma, directeur Duurzaam Inkopen van het Ministerie van Infrastructuur en Milieu.

De brochure is onderdeel van de Campagne 'Bewust met Hout'. De brochure is ontwikkeld door de Koninklijke Vereniging van Nederlandse Houtondernemingen (VVNH) en de Nederlandse Bond van Timmerfabrikanten (NBvT) in nauwe samenwerking met het Ministerie van Infrastructuur en Milieu, de Unie van Waterschapen, InterProvinciaal Overleg (IPO) en de Vereniging Nederlandse Gemeenten. De brochure legt in vijf stappen uit hoe overheidsinkopers de keuze voor verantwoord hout kunnen realiseren.

Klik hier om de brochure te bekijken.
Publicatiedatum: