Actie van Scarlett Johansson en Neff

Muts van bio-katoen biedt kankerpatiënten meer comfort

Actrice Scarlett Johansson gaat samen met lifestylelabel Neff kankerpatiënten steunen. Via Zappo's is een 'Neff Hope Beanie' verkrijgbaar, dit is een muts die gemaakt is van honderd procent biologisch katoen. Voor elke muts die verkocht wordt, zal Neff een 'beanie' aan een kankerpatiënt/overlevende doneren. En daar bovenop zal tien procent van de verkoop gedoneerd worden aan City of Hope Medical Research. Dit is een toonaangevende organisatie als het gaat om kankeronderzoek, behandeling en onderwijs, gevestigd in Los Angeles.

"Ik hoop dat ik hiermee ervoor kan zorgen dat de kankerpatiënt van wat meer comfort kan worden voorzien tijdens zijn/haar behandeling. Dit door er leuk uit te zien en zich goed te voelen met de muts. De Neff Hope Beanie is verkrijgbaar voor 25 dollar. Dit in twee kleuren, zwart en kaki. Klik hier voor meer informatie.Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.