Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
't Hof Welgelegen één van de gelukkigen

Eerste 'kenmerk-bordjes' voor Zeeuwse ondernemers met streekproducten

Donderdagmiddag heeft gedeputeerde Kees van Beveren de eerste 'kenmerk-bordjes' van Stichting Regionaal Product uitgereikt aan drie Zeeuwse ondernemers met hart en passie voor streekproducten. Adrie Bout (Seafarm BV, Kamperland), Ard van de Kreeke ('t Hof Welgelegen, Middelburg) en Bjorn van de Vrande (Hotel Restaurant de Boekanier, Vrouwenpolder). Het project is een samenwerkingsverband van verschillende paritjen uit Zeeland en West-Brabant. Naast bedrijven en ondernemers zijn ook ZLTO, Economische Impuls Zeeland, REWIN, Rabobank en Hogeschool Zeeland/NHTV (Breda) betrokken.



De uitreiking vond plaats op het terrein van Seafarm in Kamperland, waar de genodigden tevens een rondleiding kregen bij de innovatieve viskwekerij van directeur Adrie Bout. Namens 'Lekker Regionaal Product' gaven Edwin Foudraine en projectleider Sabine Verburg een korte toelichting op het geheel. Tevens kregen de genodigden enkele 'regionale' hapjes voorgeschoteld.

Bron: ZeelandZakelijk
Publicatiedatum: