Voorlichtingsavond vmbo-groen op De Groene Welle: 8 december

Op donderdag 8 december organiseert De Groene Welle in Zwolle een voorlichtingsavond over haar groen vmbo. Van 19:30 uur tot 21:00 uur wordt informatie gegeven over het onderwijs, de manier van lesgeven en de begeleiding van leerlingen. Iedereen die geïnteresseerd is in een uitdagende groene opleiding is welkom. De voorlichtingsavond is voor leerlingen uit groep 7 en 8 en hun ouders/verzorgers.

In een apart programma kunnen ook de kinderen kennis maken met het groene vmbo-onderwijs. Naast een rondleiding zullen zij kleine opdrachtjes en werkjes maken, die te maken hebben met het groene vmbo-onderwijs. Op deze manier komen zij actief in aanraking met onderwerpen die spelen binnen het vmbo-groen. Tijdens de voorlichtingsavond komen uiteraard de inhoud van het vmbo-groen, de manier van lesgeven en de begeleiding van leerlingen aan bod. Ook de ouders/verzorgers krijgen middels een rondleiding een levendig beeld van de school en het groene vmbo.

Het vmbo-groen van De Groene Welle is voor elke leerling die binding heeft met de groene omgeving en zich breed wil oriënteren op de beroepenmarkt. Praktisch en theoretisch ingestelde leerlingen kunnen een diploma halen voor een van de vier leerwegen. Ruim 50 procent van de vmbo-leerlingen stroomt na de diplomering door na een van de vele groene mbo-opleidingen van De Groene Welle. Doorstromen naar andere sectoren is echter ook goed mogelijk. Op dit moment volgen circa 450 leerlingen een groene vmbo-opleiding. Hiermee is De Groene Welle een van de meest kleinschalige onderwijsinstellingen in Zwolle.

Voor meer informatie: www.degroenewelle.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.