Yarrah nieuwe stijl & nieuwe smaken

Yarrah Organic Petfood heeft een nieuw frisse uitstraling. Een uitstraling die beter bij het merk past en een hogere attentiewaarde heeft in het schap. Uiteraard blijft de smaak van het 100 procent biologische honden- en kattenvoer nog altijd geweldig en zijn de ingredi├źnten zoals altijd van hoogstaande kwaliteit.


 

Nieuwe smaken

Naast de nieuwe verpakkingslijn heeft Yarrah ook enkele smaken toegevoegd aan het assortiment. In het blikvoer assortiment is de Hond Rund een echte aanwinst. Dit zijn smakelijke brokjes in saus. Bijzonder is de toevoeging van brandnetel en tomaat: van de brandnetel is bekend dat deze bloedzuiverend is en anti-allergisch kan werken; tomaat bevat veel vitamine C.
 

Life stage assortiment

In het hondendroogvoer heeft Yarrah nu een compleet life-stage assortiment: naast Adult is er nu ook Puppy en Senior. Voor de kleine rassen is de brok voor de Small Breed ontwikkeld. De Puppy-variant bevat extra energie voor een goede groei, de Seniorbrok bevat diverse kruiden die bekend staan om hun heilzame werking op de gewrichten. De Seniorbrok is tevens glutenvrij.
 

Kattenbrok glutenvrij

Uiteraard is de kat niet vergeten: voor hen is er in het droogvoer de nieuwe variant Kat Rund. Bijzonder aan deze brok is, dat deze geheel glutenvrij is.
 

Reduceren gewicht verpakking

Yarrah is steeds op zoek naar manieren om maatschappelijk verantwoord te produceren. Vanuit dit oogpunt is het gelukt om het gewicht van de nieuwe droogvoerzakken met gemiddeld 10 procent te reduceren.
 
Voor meer informatie: www.yarrah.com 

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven