"Klanten het hardst op zoek naar beddengoed"

Bio-woontextiel in allerlei kleuren en dessins bij Pure Coverz

Tholen - "Het zijn drukke tijden. Nu de winter in aantocht is, komt de vraag naar biologisch beddengoed echt weer op gang. Mensen liggen nu graag wat langer in bed", vertelt Monique Zoon van Pure Coverz. Sinds 2009 heeft de webshop zich ontpopt tot een verzamelpunt van biologisch beddengoed, bad&keukentextiel, tafellinnen, kussenhoezen en stoffen.

In de webwinkel is onder meer een breed en kleurrijk aanbod aan beddengoed te vinden. "Velen denken dat bio-beddengoed alleen in naturelle kleuren verkrijgbaar is, maar met Pure Coverz toon ik aan dat dit echt niet zo is. Voor elke slaapkamer heb ik wel iets, het varieert van hagelwit tot felroze." En Monique voegt regelmatig nieuwe dessins toe aan het assortiment.Zelf is Monique jarenlang op zoek geweest naar dergelijke producten. Na lang zoeken en weinig vinden, besloot ze hier zelf mee aan de slag te gaan. "De meest gehoorde reactie van klanten is dan ook dat ze blij zijn dat ze het nu eindelijk gevonden hebben. En ze vinden de kwaliteit heerlijk." Dit blijkt volgens Monique ook uit de vele herhalingsaankopen.

Veel van de klanten hebben al een biologische levensstijl. En daarbij wordt tegenwoordig ook het woontextiel niet vergeten. "Ze zijn het hardst op zoek naar beddengoed, dit komt omdat dit dicht bij de huid ligt." Het beddengoed is natuurlijk ook interessant voor klanten die kampen met allergie├źn. "Daar is dit echt een uitkomst voor. In reguliere producten zit heel veel ellende, waar je niet onder wilt slapen."Het beddengoed dat bij Pure Coverz verkrijgbaar is, is veelal afkomstig van de Nederlandse groothandel in kleurrijk beddengoed Damai. "Ook maken we veel zelf. De stoffen importeren we uit India en het beddengoed wordt dan in Nederland gemaakt." Monique benadrukt dat als ze een product dichterbij kan vinden, dat ze daar dan ook voor kiest.

Uitbreiding

Monique is druk met de uitbreiding van het woontextiel. Ze wil met name meer kleurvariatie in het badtextiel. Ook is keukentextiel volgens haar nog lastig te vinden. Er komt gelukkig steeds meer aanbod, maar het is nog wel goed zoeken naar mooie kwaliteitsproducten.

Voor meer informatie:

Monique Zoon
Pure Coverz
06 48350156
monique@purecoverz.nl
www.purecoverz.nl

Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven