Opent vandaag

Bio-super EkoPlaza maakt biologisch bereikbaar in Zaandam

'Natuurlijk, het beste voor iedereen', dat is waar EkoPlaza voor staat. Vandaag opent EkoPlaza in Zaandam aan de Westzijde 19 haar deuren. Om dit te vieren kunnen klanten lang profiteren van veel aantrekkelijke aanbiedingen. Ook elke zondag is EkoPlaza Zaandam open.

EkoPlaza is de biologische supermarkt van Nederland voor alle dagelijkse boodschappen. Pascale Waque is de trotse bedrijfsleider van deze nieuwe EkoPlaza winkel in Zaandam. Bij binnenkomst zie je een aangename en overzichtelijke winkel, met een groot aanbod biologische producten. De klanten kunnen hier met gemak en in rust hun boodschappen doen en voor specifieke vragen staat het personeel klaar.

Vanaf het eerste moment was het meteen druk. Veel mensen kwamen een kijkje nemen in de nieuwe winkel, deden hun boodschappen en genoten van de koffie met heerlijk gebak.

Deze week kunnen klanten profiteren van veel producten voor slechts één euro, de hele maand november en december 10 procent kassakorting op kaas en vlees en nog vele andere aantrekkelijke aanbiedingen.

Inspelen op wellnesstrend

De 'nieuwe consument' is de afgelopen jaren bewuster na gaan denken over de herkomst van producten en de invloed op hun gezondheid. EkoPlaza wil hier een bijdrage aan leveren door biologisch winkelen zo laagdrempelig mogelijk te maken. De huidige wellnesstrend stimuleert bovendien de behoefte aan pure voeding die geen holle vulling is, maar die werkelijk voedend is.


EkoPlaza kiest

EkoPlaza gaat voor kwalitatief eten. Om dit helder te maken heeft EkoPlaza keuzes opgesteld. Hiermee geeft EkoPlaza aan te kiezen ten gunste van de behoefte van de consument van nu en van de toekomst.

1. EkoPlaza kiest voor betaalbaar biologisch
Biologisch eten moet voor iedereen een bereikbare keuze zijn. Betaalbaar voor de consument, maar ook eerlijk, zodat de teler de beste kwaliteit kan leveren.

2. EkoPlaza kiest bewust voor lekker eten
De natuur krijgt de tijd en ruimte om voedzame producten voort te brengen. Dat maakt biologisch zo lekker!

3. EkoPlaza kiest voor persoonlijk en dichtbij
EkoPlaza werkt met leveranciers, boeren en telers uit de omgeving. Zo ontstaat een persoonlijke relatie, zijn kwaliteit en versheid gemakkelijker te waarborgen en hoeft er geen onnodig transport plaats te vinden.

4. EkoPlaza kiest voor verrassend en gevarieerd in bio
De kracht van gezondheid en vitaliteit zit in variatie, zowel voor mens als natuur. Het assortiment van EkoPlaza is dus uitgebreid en blijft variëren.

5. EkoPlaza kiest voor samen
Voor EkoPlaza betekent samenwerken: samen de kracht van de kringloop maximaal benutten. Daarom werkt EkoPlaza alleen met leveranciers, boeren en telers die de ambitie delen om mooie en eerlijke producten te maken, zodat consumenten kunnen genieten van verantwoorde voeding.

De koers

De EkoPlaza-formule is laagdrempelig en modern, met een assortiment dat niet anders is dan de traditionele supermarkt. Het belangrijkste verschil is dat 99 procent van alle producten biologisch is en dat de duurzame herkomst van alle producten transparant is. De formule slaat aan. Want begin volgend jaar opent EkoPlaza al weer haar vijftigste winkel, waarbij het concept constant doorontwikkeld wordt op basis van ervaring en mogelijkheden.

Blijf via de e-mailnieuwsbrief van EkoPlaza op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van EkoPlaza, de biologische producten, de aanbiedingen van de week en recepten. En kijk voor meer informatie terecht op www.ekoplaza.nl.

EkoPlaza Zaandam
Westzijde 19

Openingstijden:
maandag t/m vrijdag: 08:30 tot 19:00 uur
zaterdag: 08:30 tot 18:00 uur
zondag: 11:00 tot 17:00 uur

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven