Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Greenjump.nl breidt aanbod pyjama's en onderkleding van bio-wol en zijde uit

Na een heerlijk zonnig eerste herfstweekend begint de herfst nu toch echt. Het wordt kouder en tijd voor lekkere warme pyjama's en onderkleding van biologische wol en zijde voor de kinderen. Het assortiment aan biologische wol, wol met zijde en katoenen producten is daarom opnieuw uitgebreid bij GreenJump.nl.

Voor de nacht en als onderkleding zijn er pyjama's en onderkleding gemaakt van biologische wol en zijde verkrijgbaar. Alsmede wollen rompertjes. Het grote voordeel is dat het een lekker warme isolerende werking heeft, maar daarnaast ook vochtregulerend.

Biologische wol in combinatie met biologische zijde kriebelt niet en voelt zacht aan. De T-shirts, pyjama's en onderkleding van Living Craft bestaat uit 70 procent scheerwol en 30 procent zijde. De producten worden vervaardigd zonder chemische behandeling en Living Craft spant zich tevens in voor goede economische en sociale standaarden bij de productie. Dat zit goed en voelt goed.

Klik hier voor meer informatie.

Bron: Good Sense
Publicatiedatum: