Hele team haalt de finish

EkoPlaza in Amsterdam Marathon

Op 21 oktober liep een team van 30 medewerkers van zowel hoofdkantoor als filialen van EkoPlaza in Amsterdam mee aan de business run van de Amsterdam Marathon.

Naast een aantal ervaren lopers waren er diverse ongetrainden, die wekenlang moesten oefenen om deze uitdaging te kunnen voltooien. 's Ochtends om half negen werd er verzameld in Amsterdam en na een gezamenlijke warming up in de 'business tent' en het bekijken van de start van de hele marathon, vertrok het team naar de start.Uiteindelijk slaagden alle medewerkers er in de loop te voltooien. Diverse persoonlijke records werden verbroken. Snelste deelnemer van EkoPlaza was Ivo van Rey met een prachtige 33:30 over de acht kilometer. Maar de prestaties van de andere deelnemers waren er zeker niet minder om. Na terugkomst werd er nog gekeken naar de finish van de marathon en was iedereen onder de indruk van de snelheid en de souplesse van de diverse Keniaanse en Ethiopische marathonlopers.

Het lijkt er op dat dit initiatief een vervolg gaat krijgen met een nieuwe deelname aan de tien kilometer en halve marathon in Schoorl in februari volgend jaar.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven