Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Hele team haalt de finish

EkoPlaza in Amsterdam Marathon

Op 21 oktober liep een team van 30 medewerkers van zowel hoofdkantoor als filialen van EkoPlaza in Amsterdam mee aan de business run van de Amsterdam Marathon.

Naast een aantal ervaren lopers waren er diverse ongetrainden, die wekenlang moesten oefenen om deze uitdaging te kunnen voltooien. 's Ochtends om half negen werd er verzameld in Amsterdam en na een gezamenlijke warming up in de 'business tent' en het bekijken van de start van de hele marathon, vertrok het team naar de start.



Uiteindelijk slaagden alle medewerkers er in de loop te voltooien. Diverse persoonlijke records werden verbroken. Snelste deelnemer van EkoPlaza was Ivo van Rey met een prachtige 33:30 over de acht kilometer. Maar de prestaties van de andere deelnemers waren er zeker niet minder om. Na terugkomst werd er nog gekeken naar de finish van de marathon en was iedereen onder de indruk van de snelheid en de souplesse van de diverse Keniaanse en Ethiopische marathonlopers.

Het lijkt er op dat dit initiatief een vervolg gaat krijgen met een nieuwe deelname aan de tien kilometer en halve marathon in Schoorl in februari volgend jaar.
Publicatiedatum: