www.bioforum.be vernieuwt zichzelf

Na de nieuwe consumentensite www.biomijnnatuur.be lanceert Bioforum Vlaanderen ook een vernieuwde professionele site: www.bioforum.be of, rechtstreeks: www.bioforumvlaanderen.be. De site krijgt een nieuwe stuctuur én een frisse look & feel.

De site start met een portaalpagina en een handig overzicht van alle thema's en onderwerpen. De site werkt met twee grote inhoudelijke blokken:

'Netwerk' – hier komt alle info samen over projecten en acties die mensen samen brengen of 'doen netwerken'. Denk aan: Biobedrijfsnetwerken, Bio zoekt Boer, Bio zoekt Keten, Biobedrijvengids. Hier vind je ook vraag en aanbod uit de bio-sector terug.

'Biosector' – bevat de basisinformatie die elke ondernemer uit de sector nodig heeft: startersinfo, wetgeving, kennis & onderzoek, marktinformatie, standpunten en internationale verbanden.

Verder is op de nieuwe site interessant nieuws te vinden en houdt BioForum geïnteresseerden op de hoogte van de actualiteit uit de bio-sector.

Moet je snel op zoek naar informatie? Klik eens op de 'wordcloud' rechts met meest gebruikte woorden, zoals bijvoorbeeld onderzoek, dan kom je terecht op alle pagina's die dit woord bevatten. Via de zoekfunctie links kan je ook op andere trefwoorden zoeken. En tot slot vind je links een handige sitemap die je de volledige inhoud op een gestructureerde manier weergeeft.

Welkom op onze site!

BioForum Vlaanderen

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven