Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Introductie eerlijke bio-chocolade van biologische Alpenmelk

Op de Anuga in Keulen presenteerde melkbedrijf 'Berchtesgadener Land' samen met GEPA en Naturland de eerste fairtrade chocolade gemaakt van biologische melk uit de Alpen. Dit is het werk van cacao- en suikerboeren in het zuiden en van biologische melkveehouders in Europa die eerlijke beloningen krijgen.

Ongeveer 300 Naturland-boeren leveren melk voor de vijftien soorten chocolade. "Voor mij is de eerlijke samenwerking belangrijk en dat de kosten en opbrengsten in evenwicht zijn. Het is de kans om mijn biologische melk bij de consument te brengen", zegt biologische melkproducent George Schlickenrieder. 
Publicatiedatum: