Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Bioorganic introduceert biologisch knijpfruit in drie smaken

Sport en voeding, dat is de link van volleybalprof Rob Grabert met biologische producten. Met gezonde voeding tot betere prestaties komen was en is nog steeds het credo. Na de olympische medaille in Atlanta 1996 is hij meteen met biologische voeding aan de slag gegaan en heeft gebruik gemaakt van zijn brede kennis van Italië.
 
Als topsporter en volleybalprof in de Italiaanse competitie heeft Rob de basis kunnen leggen voor zijn huidige bedrijven, Bioorganic Srl en Bioorganic Holland BV. Sinds 1999 opereren Bioorganic Srl en Bioorganic Holland BV (2006) uitsluitend in de biologische markt. Met vestigingen in Nederland en Italië heeft Bioorganic vooral bekendheid opgebouwd in het verse segment, als leverancier van een totaal pakket biologische agf, maar ook van (verse en diepvries) sappen en concentraten en nu dus ook consumentenproducten. Uiteraard heeft het Italiaanse moederbedrijf Bioorganic Srl hier een leidende rol, gezien het succes van de Italiaanse keuken in onze streken en de klik die vele Nederlanders met Italië hebben.
 


Bioorganic heeft hierop dan ook willen inspelen met het introduceren van biologische specialiteiten uit Italië, met name uit het segment convenience. Bioorganic doet dit samen met Jos Alofs van Boogaard International BV, die kan bouwen op een lange historie en een grote competentie in biologische consumentenproducten heeft. Bioorganic en Boogaard vullen elkaar dus zeer goed aan en werken hard aan de verdere ontwikkeling en introductie van innovatieve producten.
 

Natura Nuova knijpfruit

Het verhaal, de smaak en authenticiteit van het product staan hierbij steeds voorop. Timing is verder ook erg belangrijk en dus wordt, in volledige samenwerking met de producent Gabriele Longanesi, onder de naam Natura Nuova deze unieke smoothie deze herfst gelanceerd. Uiteraard is het mogelijk om ook in kleinere oplages dit product onder private label te bestellen.
 


De smoothie is gemaakt van 100 procent biologisch fruit en zijn er verder geen suikers of enige andere stoffen toegevoegd. De verpakking van 100 gram is hersluitbaar. Deze feiten, samen met een houdbaarheid van twaalf maanden buiten de koeling, maakt dit product volgens de producent uniek in de smoothiemarkt. De smoothie is verkrijgbaar in drie smaken: rood fruit, appel en peer.
 
By trials op scholen, sportverenigingen en kantines is gebleken dat het grote gemak en de uitstekende smaak ervoor zorgen dat Natura Nuova knijpfruit een vaste plek verovert in de schooltassen, sporttassen en broodtrommels van de consumenten.

Voor meer informatie:
 
Rob Grabert
Bioorganic Holland BV
Gravin Annastraat 1
6085 CJ Horn
The Netherlands
Tel: 0031-475-520362
Fax: 0031-475-520330
Mobiel: 0031-618027806
[email protected]
Skype: robertgrabert
www.bioorganic.nl
Publicatiedatum: