Speciaal voor de mensen uit het netwerk van Bas Haring, Rootz en BEEING wordt een BEEING diner georganiseerd in biologisch restaurant De Herdershof. Er zijn 60 plaatsen. Om 18:30 uur wordt een salade met quiche, een glas wijn en een dessert met Rootz geserveerd.
Deelnemers kunnen ook zien waar de ingrediƫnten van dit diner groeien dankzij de honingbij. Om 17:30 uur geeft Deborah (Rootz) namelijk een rondleiding over de Levende Buitenplaats van Op Hodenpijl: bijen, groentetuin en dieren. Speciale gast bij het diner is een bijenexpert die iedereen bijpraat over de bijensterfte en de grote gevolgen hiervan voor voedselvoorziening.
Om 20:00 uur schuiven de deelnemers vervolgens aan voor de lezing van Bas Haring in de kerk: de waarde van de natuur. Diner en Entree: 35 euro. Hiervan gaat 12,50 euro naar een extra bijenkast die kost 750 euro en wordt neergezet door Gastvrij voor de Bij op de Levende Buitenplaats van Op Hodenpijl.
Lezing van Bas Haring:de waarde van de natuur. Heeft men daar al eens over nagedacht? De natuur verdwijnt. Soorten sterven uit en iedere tien seconden wordt een stuk regenwoud omgekapt. Dat voelt als een ramp, maar is het dat ook? Filosoof, schrijver Bas Haring blikt op 26 oktober in Op Hodenpijl vooruit op zijn nieuwe boek en gaat in discussie met jou.
Klik hier om aan te melden en voor meer informatie.
BEEING diner is een initiatief van Tom van de Beek (The tipping Point): www.ilovebeening.nl

Abonneren
Vacatures
Top 5 - gisteren
Top 5 - afgelopen week
- "Honger in Afrika indirect gevolg van steeds meer biologische producten eten"
- Boeren roepen burgers op om poep en plas te doneren
- Fotoreportage BioXpo - Veel nieuwe producten bij de Nederlandse exposanten
- Machandel nu volledig in Britse handen
- Druiventuin in de verkoop, maar telers stoppen (nog) niet
Top 5 - afgelopen maand
- Annette Harberink vertrekt van Natuurderij Keizersrande
- Europees parlement stemt met grote meerderheid voor marktgestuurde stimulering van bio-landbouw
- Zenderense Es behaalt Skal-certificaat
- Boeren roepen burgers op om poep en plas te doneren
- "Honger in Afrika indirect gevolg van steeds meer biologische producten eten"
26 oktober bij Op Hodenpijl
BEEING diner en lezing Bas Haring: de waarde van de natuur
Publicatiedatum:
Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier
Ander nieuws uit deze sector:
- 2022-05-17 21 juni: Feestelijke biovelddag van Inagro
- 2022-05-17 Nieuwe merkidentiteit voor Fruit Logistica en Asia Fruit Logistica
- 2022-05-17 Gelderse boeren openen dit weekend de deuren voor publiek
- 2022-05-16 Symposium Agroforestry en Notenteelt zet ondernemers centraal
- 2022-05-16 Hoe kunnen biologische boeren effectief gebruikmaken van het GLB?
- 2022-05-13 Documentaire ‘Boer Brussel Beweging’ te zien op 14 en 15 mei
- 2022-05-13 2 juni: meeloopdag voor jongeren op Warmonderhof
- 2022-05-13 Agroforestry op de BioVelddag 2022
- 2022-05-13 Logistieke toer door Venlo en afscheid van voorzitter Ron de Greeff
- 2022-05-12 Verbetering en verduurzaming voedselketen met tech en data
- 2022-05-11 "We willen het voedselsysteem ‘met de vork’ veranderen"
- 2022-05-10 Fotoreportage BioXpo - Veel nieuwe producten bij de Nederlandse exposanten
- 2022-05-06 Inschrijvingen open voor de Voedsel Anders Conferentie 2022
- 2022-05-06 220 bedrijven present op het BioAg World Congress 2022 in Valencia
- 2022-05-05 IT-manager Hessing Supervers gastspreker op Food & Beverage Business Event
- 2022-05-05 Agroecologie training: 14 en 15 mei
- 2022-05-04 Veel belangstelling voor deelname aan Gastvrij Rotterdam 2022: vijfde hal weer in gebruik
- 2022-05-04 21 mei: Bijeenkomst over peulvruchten
- 2022-04-25 3 mei: webinar kruidgeneeskunde met Marlies Engels van De Polderkol
- 2022-04-21 Geld verdienen met groene zuivel: hoe doe je dat?