26 oktober bij Op Hodenpijl

BEEING diner en lezing Bas Haring: de waarde van de natuur

Speciaal voor de mensen uit het netwerk van Bas Haring, Rootz en BEEING wordt een BEEING diner georganiseerd in biologisch restaurant De Herdershof. Er zijn 60 plaatsen. Om 18:30 uur wordt een salade met quiche, een glas wijn en een dessert met Rootz geserveerd.

Deelnemers kunnen ook zien waar de ingredi├źnten van dit diner groeien dankzij de honingbij. Om 17:30 uur geeft Deborah (Rootz) namelijk een rondleiding over de Levende Buitenplaats van Op Hodenpijl: bijen, groentetuin en dieren. Speciale gast bij het diner is een bijenexpert die iedereen bijpraat over de bijensterfte en de grote gevolgen hiervan voor voedselvoorziening.Om 20:00 uur schuiven de deelnemers vervolgens aan voor de lezing van Bas Haring in de kerk: de waarde van de natuur. Diner en Entree: 35 euro. Hiervan gaat 12,50 euro naar een extra bijenkast die kost 750 euro en wordt neergezet door Gastvrij voor de Bij op de Levende Buitenplaats van Op Hodenpijl.

Lezing van Bas Haring:de waarde van de natuur. Heeft men daar al eens over nagedacht? De natuur verdwijnt. Soorten sterven uit en iedere tien seconden wordt een stuk regenwoud omgekapt. Dat voelt als een ramp, maar is het dat ook? Filosoof, schrijver Bas Haring blikt op 26 oktober in Op Hodenpijl vooruit op zijn nieuwe boek en gaat in discussie met jou.

Klik hier om aan te melden en voor meer informatie.

BEEING diner is een initiatief van Tom van de Beek (The tipping Point): www.ilovebeening.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven