De Kweker / Vroegop Windig schrijft in als standhouder BioVak

Vier maanden voor de start van BioVak'12 lijkt de vakbeurs nu al een doorslaand succes: al 60 deelnemers hebben zich tot op heden ingeschreven. Ook De Kweker-Vroegop Windig hecht aan de BioVak-deelname en zal zich gezamenlijk met een aantal toeleveranciers profileren met een fraaie stand.

Waren voorgaande vier jaren vooral de twee maanden voorafgaand aan BioVak hectisch vanwege alle 'last-minute' inschrijvingen, blijkt nu reeds een fors aantal deelnemers in te schrijven om zeker te zijn van een goede plek op de beursvloer. Daarbij wordt opgeteld dat BioVak in 2012 een extra feestelijk karakter zal hebben vanwege de viering van het eerste lustrum. De stijgende lijn van het aantal deelnemers heeft vakbeurs duidelijk te pakken, zonder daarbij de kwaliteit, de open sfeer en het oog voor detail te verliezen. In 2011 nog werd BioVak door de 352 deelnemende bedrijven gewaardeerd met het rapportcijfer 7,9.

Naast de vaste waarden zoals het Energie- en klimaatplein, het Organicseedsplein, het Streekproductenplein, het BD-Demeterplein en het Franse Paviljoen is er in 2012 ook een nouveauté: het Bio-cosmeticapaviljoen. Dit Bio-cosmeticapaviljoen biedt voorlichting, kennisoverdracht, demonstraties en workshops. Volgens de beurscoördinator Bea Möllers mag het Bio-cosmeticapaviljoen zich inmiddels ook op veel getoonde belangstelling verheugen.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.