Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Omzet op ongeveer 23,3 miljoen euro

Sonnentor brengt Duurzaamheidsverslag 2011 uit

Sonnentor heeft een dertig pagina's tellend duurzaamheidsverslag uitgebracht. In het document staat een samenvatting van de initatieven voor het milieu en op het gebied van onder meer sociale en economische samenwerking.

Eco-efficiƫntie staat hoog in het vaandel bij Sonnentor. Alle ingrediƫnten zijn afkomstig uit duurzame teelt, met een lage milieu-impact. De producten zitten verpakt in biologisch afbreekbaar materiaal. Ook staan voor de personeelsleden gratis elektrische auto's ter beschikking. In 2012 komen er daarvan weer twee bij.

Ondertussen zijn er in totaal al 215 mensen werkzaam bij het bedrijf. Ook mensen met een beperking of handicap krijgen de kans. En de medewerkers krijgen de kans om een opleiding te volgen. In het afgelopen boekjaar hebben 51 medewerkers deelgenomen aan 69 opleidingen.

De omzet van Sonnentor bedroeg het afgelopen boekjaar circa 23,3 miljoen euro. En 13,75 procent van de totale omzet werd geherinvesteerd in het bedrijf.


Publicatiedatum: