Buurtboer levert Buurtboerbox nu aan heel Nederland

Vanaf donderdag 15 september levert de Buurtboer de Buurtboerbox aan de consument in heel Nederland. De Buurtboerbox bevat vijf soorten groenten en drie soorten fruit en wordt wekelijks aan huis bezorgd. Alle producten van de Buurtboer zijn lokaal of biologisch geproduceerd, zo komen hun appelen uit de Beemster en de venkel uit Limburg. De inhoud varieert per week en de boxen worden samengesteld met groente en fruit van het seizoen. Het is dan ook altijd vers en met zoveel mogelijk Hollandse oogst.

Makkelijk & lekker

Via de website kan iedereen zich aanmelden voor een proefbestelling of een abonnement op de Buurtboerbox. De groenten en fruit worden in een kartonnen box wekelijks door TNT thuisbezorgd. Oprichter Caroline van der Lande: "wij willen een oplossing bieden voor iedereen die van lekker en goed eten houdt maar niet altijd de tijd heeft om deze op lokale boerenmarkten en andere locaties in te kopen. Met de Buurtboerbox nemen wij deze moeite uit handen." De Buurtboer bezorgt ook duurzame en echt lekkere lunches en fruit bij bedrijven.

De kosten van de Buurtboerbox zijn 25,00 euro per box per week (inclusief verzendkosten).

Over de Buurtboer

De Buurtboer is in 2010 opgericht door Caroline van der Lande en Nikki Wiesman. Beide oprichters hebben jarenlang ervaring opgedaan als marketeers in de voedingswereld, onder andere bij Heinz en Sara Lee. Met het oprichten van de Buurtboer willen zij bedrijven en consumenten zoveel mogelijk laten genieten van verse en smaakvolle producten.

Voor meer informatie over alle producten zie www.debuurtboer.nl.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven