"Verwelkomen iedere dag nog nieuwe klanten"

Parkeerterreur bij GooodyFooods Almere

Tholen - De medewerkers van GooodyFooods Almere ergeren zich ontzettend aan het parkeerbeleid bij de winkel. De parkeerautomaat voor de winkel is al drie weken stuk, maar de parkeerwachters blijven maar bonnen uitschrijven. Op Twitter noemen ze het dan ook 'parkeerterreur ten voeten uit'.
 
Leo Kempers vertelt dat de klanten inmiddels eerst naar de automaat 500/600 meter verderop lopen. "Ze willen voorkomen dat ze een bon krijgen. Het is heel krom, aangezien het ook steeds dezelfde parkeerwachters zijn. Zij zouden inmiddels toch wel op de hoogte moeten zijn van de situatie."
 
GooodyFooods in Almere is begin april geopend. Leo geeft aan erg tevreden te zijn. "Het gaat echt steeds beter, we zijn hier echt van het nulpunt gekomen." De winkel trekt nog dagelijks nieuwe klanten en hij ziet een grote verscheidenheid hierin. "Er zijn er bij die al meteen alleen op zaterdag voor een hele week inkopen komen doen, andere zien we iedere dag binnenkomen voor hun dagelijkse boodschappen."
 


Almere was volgens Leo toe aan een natuurvoedingswinkel. "De consument is erg blij dat GooodyFooods er is. Er was behoefte aan een grote natuurvoedingswinkel in Almere." GooodyFooods Almere koopt regelmatig grote partijen op, zodat deze producten tegen een scherpe prijs in de winkels aangeboden kunnen worden. "Zo hebben we nu bijvoorbeeld een literfles Franse wijn in de aanbieding, deze kost nu geen 6,45 euro per fles, maar 2,99 euro." 

Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.