Nieuw van Jessenhofke: tafelbier

De Belgische bierbrouwerij Jessenhofke (uit Kuringen-Hasselt) wil de traditie van tafelbier bij de maaltijd terug in ere herstellen. In samenwerking met horecaopleiding Rouppe (Overmolen vzw) uit Brussel raadt Jessenhofke aan om terug te grijpen naar de drank die door generaties lang gedronken werd bij de maaltijd.

Tafelbier is gezonder dan frisdrank doordat het minder suikers (en dus ook minder calorie├źn) bevat. Hierdoor is er minder risico op overgewicht, verslaving en kanker. Het is trouwens een stuk van de Belgische cultuur.



Dit nieuwe bier is enkel in 33cl beschikbaar. Voor de etiketverzamelaars bestaat het in 2 etiketvormen: De Overmolen-versie en de lay-out van Jessenhofke. Het bier
bevat 3,5% alc Vol en is vanzelfsprekend biologisch met de gekende bio-hoppen van Joris Cambie.

Klik hier om naar de website van Jessenhofke te gaan.

Publicatiedatum:



Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven