Volg het 3-sappenplan

België: De Mobiele Fruitpers perst sap waar je bij staat

In het Belgische Zevengem kan deze zomer eenvoudig van de eigen appel- en perenoogst een natuurtroebel sap gemaakt worden. Het enige wat de teler moet doen, is het 3-sappenplan van De Mobiele Fruitpers volgen.

  • Oogst 75 kg fruit (is circa 3 houten kisten). Opmerking: Er kan als er min 3000kg fruit is ook bij de boeren zelf geperst worden
  • Kom met je fruit op woensdag 7/14/21/28 september naar Boeregemstraat 4a, te Zevergem. Schrijf je in via 0475/26 24 80 of info@lerougefrederic.com
  • Het fruit worden onmiddellijk geperst en je kan heerlijk genieten.

Hoe werkt het?

De Mobiele Fruitpers maakt van uw eigen appel- en perenoogst een heerlijk natuurtroebel sap. Bij aankomst wordt het fruit gewassen, vermaalt, geperst, gepasteuriseerd en verpakt in 5 liter bag-in-box. Van 8 kilo fruit komt ongeveer 5liter natuurtroebel sap. Er kan gemengd worden met ander fruit, maar steeds 70 procent appelen, bijvoorbeeld zwarte bes, rode bes, bosbes, aardbeien, pruimen, peren of rode bieten. De vruchten mogen niet beschimmeld of rot zijn. De peren en appels mogen niet te zacht of melig zijn, hoe harder het fruit, hoe hoger het rendement aan sap. Het sap blijft twee jaar houdbaar in een gesloten verpakking. Je betaald slechts 5,50 euro per 5 liter sap, alles inclusief.

Praktisch

Persdagen op het bio-bedrijf zijn iedere woensdag in september van
14:00 uur tot 19:00 uur in Zevergem.
Waar: Boeregemstraat 4a, 9840 Zevergem

Voor meer informatie: www.mobielefruitpers.com of +32 (0) 475 - 26 24 80

Bron: BioForum.be

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.