Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Steeds groter bio-aandeel in assortiment van kaasgroothandel Zijerveld

Tholen - Zijerveld in Bodegraven biedt totaaloplossingen in kaas. Met al meer dan een eeuw ervaring in kaas is Zijerveld een betrouwbare partner voor vele partijen in de markt. De kaasgroothandel beschikt naast het grootste assortiment gangbare kazen, ook over een breed assortiment biologische kazen. Dit assortiment beslaat de meest uiteenlopende Hollandse- en buitenlandse biologische kazen.



Zijerveld is tevens licentiehouder voor kaas van het merk Bio+. "Onder Bio+ hebben we een selectie Hollandse- en buitenlandse kaas artikelen in ons assortiment. In de vorm van hele kazen, verpakte plakken en stukken en zelfs een geraspte variant. Daarnaast bevat ons Bio+ assortiment ook een biologische roombrie en een kruidenboter. Bio+ is een sterk merk welke in 2010 als hoogste nieuwe binnenkomer op positie 80 in de merken top 100 is binnengekomen. Hier gaan we in de nabije toekomst dan ook nog veel van horen en zien", vertelt Wouter Wijsman. Wouter is accountmanager Retail bij Zijerveld en nauw betrokken bij Bio+.



De biologische markt groeit al een aantal jaren harder dan de totale foodmarkt. Deze positieve ontwikkeling is uiteraard ook sterk merkbaar binnen Zijerveld. "Meer en meer van onze klanten zien de toegevoegde waarde van biologische kaas binnen hun eigen assortiment en de verkopen blijven stijgen. Hierdoor is het aandeel biologische kaas binnen ons totaal assortiment de afgelopen jaren ook sterk gegroeid. Een positieve ontwikkeling waar wij op alle mogelijke manieren op inspelen."



Voor meer informatie: www.zijerveldfood.nl