Jan Linders breidt Bio+ assortiment uit

De Limburgse supermarktketen Jan Linders heeft zijn biologische assortiment uitgebreid. Sinds begin juli van dit jaar voert het bedrijf ruim zestig producten onder de naam Bio+. Jan Linders wil hiermee het biologisch assortiment een eenduidig gezicht geven en de klant hiermee extra stimuleren om te genieten van verantwoorde producten.

Stijgende vraag

Door de stijgende vraag onder klanten naar producten die op een eerlijke, verantwoorde en diervriendelijke manier zijn geproduceerd, biedt Jan Linders sinds begin deze maand een naar eigen zeggen zeer grote biologische lijn aan. Behalve uitbreiding van het assortiment heeft Jan Linders ook diverse bestaande biologische merken in de winkels omgeruild tegen Bio+ producten om duidelijkheid voor de klant te creëren.

Assortiment

De ruim zestig Bio+ producten zijn over het gehele assortiment te vinden op bijna alle afdelingen. Voorbeelden van productgroepen zijn brood, broodbeleg, pasta, koffie, thee, groente, fruit, sappen en zuivel. Alle Bio+ producten worden bij Jan Linders in de week van 4 tot en met 10 juli met 25 procent korting aangeboden.

Bron: DistriFood

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven