Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Jan Linders breidt Bio+ assortiment uit

De Limburgse supermarktketen Jan Linders heeft zijn biologische assortiment uitgebreid. Sinds begin juli van dit jaar voert het bedrijf ruim zestig producten onder de naam Bio+. Jan Linders wil hiermee het biologisch assortiment een eenduidig gezicht geven en de klant hiermee extra stimuleren om te genieten van verantwoorde producten.

Stijgende vraag

Door de stijgende vraag onder klanten naar producten die op een eerlijke, verantwoorde en diervriendelijke manier zijn geproduceerd, biedt Jan Linders sinds begin deze maand een naar eigen zeggen zeer grote biologische lijn aan. Behalve uitbreiding van het assortiment heeft Jan Linders ook diverse bestaande biologische merken in de winkels omgeruild tegen Bio+ producten om duidelijkheid voor de klant te creƫren.

Assortiment

De ruim zestig Bio+ producten zijn over het gehele assortiment te vinden op bijna alle afdelingen. Voorbeelden van productgroepen zijn brood, broodbeleg, pasta, koffie, thee, groente, fruit, sappen en zuivel. Alle Bio+ producten worden bij Jan Linders in de week van 4 tot en met 10 juli met 25 procent korting aangeboden.

Bron: DistriFood
Publicatiedatum: