Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Maakt kaarsen van natuurlijke bijenwas

Zaterdag open dag bij Dipan kaarsenmakerij

Op zaterdag 18 december houdt Dipam kaarsenmakerij een open dag. "Op deze dag zijn alle geïnteresseerden, buurtbewoners, klanten en pers van harte uitgenodigd om een kijkje te komen nemen in de kaarsenfabriek. Er zijn diverse activiteiten te doen zoals rondleidingen, zelf kaarsen maken, kaarsen versieren, kerstboomhangers maken van vilt etcetera. Er zullen diverse kramen zijn waar je leuke spulletjes kunt kopen. Daarnaast wordt er heerlijke erwtensoep en glühwein verkocht en is er vanaf 15:00 uur live muziek", vertelt Erik Saal.De open dag is van 12.00 tot 17.00 uur bij Dipam op de van Rijckevorselstraat 4A in Driebergen.

Dipam maakt kaarsen van 100 procent natuurlijke bijenwas. Met deze duurzame grondstof maken wij op ambachtelijke wijze producten van hoge kwaliteit. Waar mogelijk zijn de grond- en hulpstoffen, verpakkingsmaterialen, etcetera niet belastend voor mens en milieu en op duurzame wijze geproduceerd.

Kijk voor meer informatie op de website.

Publicatiedatum: