Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Kruidenbier en bruin bier

Twee nieuwe bio-bieren van Jessenhofke

De Belgische brouwerij Jessenhofke uit Kuringen-Hasselt introduceert deze maand met trots twee nieuwe bio-bieren. Het gaat om de Jessenhofke pimpernel van 8% Alc Vol en de Jessenhofke biere de garde van 10% Alc Vol.
 

Jessenhofke Pimpernelle

Dit bier is tot stand gekomen in samenwerking met kruidenkweker Sanguisorba uit Ranst. De basis vormt de Jessenhofke tripel waar vijf extra kruiden worden aan toegevoegd. Naast de knoflook die standaard in de bieren van Jessenhofke zit, is deze keer ook pimpernel, flyssop, thym, mirte en bonenkruid toegevoegd. Het resultaat is een kruidige tripel van 8% Alc Vol. Dit bier is voorlopig enkel in 75cl flessen verkrijgbaar.


 

Jessenhofke Biere de Garde

De Grendelpoort in Valkenburg (Nederland) bestaat dit jaar 750 jaar en ter gelegenheid van deze verjaardag werd een nieuw bier ontwikkeld. De Jessenhofke tripel vormt opnieuw de basis en deze keer wordt er gebrande mout en kandijsuiker toegevoegd om tot een volmondig rood licht bruin bier te komen van 10% Alc Vol. Ook dit bier is voorlopig enkel in 75cl flessen verkrijgbaar.


 
De hop van beide bieren is afkomstig van de hopvelden van Joris Cambie uit Poperinge. Het bier is bij meer dan 200 Nederlandse verkooppunten verkrijgbaar. Het is te bestellen bij elke slijterij bedient door Multibier uit Asten.
 
Voor meer informatie:
 
Belgian brewery jessenhofke
Jessenhofstraat 8
B-3511 Kuringen-Hasselt
tel: +32 11 25 56 99
fax: +32 70 42 14 23
www.jessenhofke.be
Publicatiedatum: