Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Krijgt prijs milieudefensie

Dekamarkt in Zaandam meest milieubewust

Milieudefensie beloont de Dekamarkt Westzijde Zaandam voor de grootste besparing op het sluiten van koelkast in supermarkten.

Eind mei en juni hebben vrijwilligers van Milieudefensie het aantal vierkante meters onafgedekte koelingen in supermarkten opgemeten. Met deze metingen is berekend hoeveel energie en geld een supermarkt kan besparen met dichte koelingen. Ook is bepaald hoe snel de investering in het plaatsen van deuren zichzelf terugverdient.

De supermarkt met de grootste besparing in de Zaanstreek (in energie en geld) is de Deka supermarkt aan de Westzijde geworden. Milieudefensie afdeling Zaanstreek zal op donderdag 7 oktober om 17.00 uur een prijs aan de supermarkt uitreiken. Daarnaast worden er door de Milieudefensie afdelingsleden aan de klanten van de Deka supermarkt (FairTrade) Ben&Jerries-ijsjes uitgedeeld. Ook zal aan het personeel een (EKO) taart worden overhandigd.

Bron: Webregio
Publicatiedatum: