Nieuwe natuurwinkel ''Morgen Is Nu'' opent in Harderwijk

De nieuwe natuurwinkel 'Morgen Is Nu' opent donderdag 9 september aan de Hierdenseweg in Harderwijk. De winkel vormt samen met welness webwinkel MorgenIsNu.nl een eenheid. Waar biologisch helemaal hip is en internet de dagelijkse gang van zaken bepaalt, is er een uniek concept op de markt gezet. Eigenaar Co van Twillert en medewerker Herman van Veenendaal zien een grote meerwaarde door de combinatie van een natuurvoedingswinkel, delicatesse-zaak en welness producten. "Daardoor is Morgen Is Nu full-service op het gebied van gezondheid, genezen en genieten is. Bovendien worden er alleen producten verkocht, waar we met hart en ziel achter staan", verzekeren ze.

Topkoks

Diverse voedingsspecialisten, therapeuten en artsen wijzen op de voordelen van natuurvoeding, maar ook steeds meer topkoks bereiden gerechten met biologische producten vanwege de pure en verfijnde smaak. Van Twillert vertelt: "Natuurwinkels zijn nu een trend, maar al in 1972 was ik hiermee bezig en opende mijn eerste reformwinkel. Ik denk dat we met MorgenIsNu geen reguliere winkel neerzetten, maar een natuurwinkel extra."

Geen prijskaartje

"Gedurende het jaar worden er diverse proeverijen georganiseerd, lezingen gegeven en bewijzen we dat aan gezonde voeding geen prijskaartje hoeft te hangen. Tevens kunnen boodschappen thuis worden bezorgd, wel zo handig voor onze klanten uit omliggende gemeenten", aldus Van Twillert.

Bron: Het Kontakt

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.