Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Ruime keuze aan biologische artikelen

Coop opent milieuvriendelijke vestiging in Nijmegen

Coop Supermarkten opent vrijdag 3 september haar nieuwste vestiging. Volgens Coop betreft het een echt groene supermarkt. De nieuwste Coop, de zevende in Nijmegen, wordt geƫxploiteerd door ondernemer Rudie Walraven. Deze volledig nieuwe winkel, de milieuvriendelijkste van Nijmegen, kent een V.V.O. van 1.200 vierkante meter en is de belangrijkste trekker in het nieuwe winkelcentrum aan de Molukkenstraat.

De nieuwe groene Coop vestiging is wat voorzieningen betreft het bewijs van milieubewust ondernemen. Er is gekozen voor groene stroom. Het bedrijfsafval wordt volledig gescheiden afgevoerd. De koelingen draaien op milieuvriendelijke koelvloeistoffen, waarbij de restwarmte wordt gebruikt om de winkel te verwarmen. Ook worden alle koelingen en vriezers afgedekt waardoor er nauwelijks energie verloren gaat.

Naast het gebruikelijke brede assortiment kent de nieuwste Coop winkel een opvallend ruime keuze aan biologische artikelen. Ondernemer Walraven: "We zijn milieubewust en anticiperen op de behoeften van onze klanten. Om die reden is het niet meer dan logisch dat we in onze winkel ook meer aandacht en ruimte besteden aan biologische levensmiddelen."

Met deze nieuwe Coop verstrekt Coop haar leidende positie in Nijmegen. Coop zal de komende weken in alle vestigingen in Nijmegen haar klanten trakteren op commercieel voordeel.

Bron: EZPress

Publicatiedatum: