Vermont Soapworks komt met biologische babyshampoo

Vermont Soapworks heeft een biologische babyshampoo gelanceerd: Organic Baby Wash Shampoo. De shampoo kan vooral voor de huid als voor het haar gebruikt worden. Het bevat geen chemicaliën of additieven, ook is de vloeibare zeep geurvrij. De fles is voorzien van een handige pompdop.

De ingredienten zijn onder meer, biologische kokos-, olijf- en jojoba-oliën, biologische aloë vera, rozemarijn-extract en natuurlijke essentiële oliën. "Deze gecertificeerde biologische baby-shampoo is buitengewoon mild en schuimt overvloedig, en dat met uitsluitend natuurlijke en biologische ingrediënten. Zacht voor de huid en het milieu dus", zegt Larry Plesent, oprichter van Vermont Soap. Larry heeft het bedrijf in 1992 opgericht nadat hij zelf last kreeg van ernstige huidproblemen als gevolg van de chemicaliën in de reinigingsmiddelen die hij gebruikte voor het wassen van ramen. Hij begon een zoektocht naar gezonde alternatieven voor zichzelf en andere mensen met een gevoelige huid.Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.