Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Het beste van biologische boeren en tuinders onder de aandacht

Oogstweek Heerlijk Noord-Holland komt er weer aan

De provincie Noord-Holland brengt in september 2010 opnieuw het beste van haar biologische boeren en tuinders onder de aandacht. Laat u verrassen!

Een week lang kunt u genieten van een Heerlijk Noord-Holland Oogstmenu, bereid met de lekkerste ingrediĆ«nten van eigen bodem. Restaurants verspreid door de hele provincie doen mee. Er is er dus altijd wel n bij u om de hoek. Laat het u smaken, meld ons uw menuervaring via [email protected] en maak kans op een exemplaar van het boekje Puur! Noord-Holland, een gids boordevol lekkere biologische adresjes.

Ook supermarkten in Noord-Holland doen mee met de Oogstweek. Bij de Deen en DekaMarkt zijn allerlei lekkere biologische aanbiedingen met speciale aandacht voor producten uit Noord-Holland. Daarnaast worden er proeverijen georganiseerd van biologische Beemster kaas en Campina Boerenland.

Kijk voor een actueel overzicht van de deelnemende restaurants, de supermarkt aanbiedingen en proeverijen op www.noordhollandsegrond.nl.

De Oogstweek van Heerlijk Noord-Holland is onderdeel van de campagne noordhollandsegrond, een initiatief van de provincie Noord-Holland voor de promotie en stimulering van duurzame en biologische landbouw in Noord-Holland.

Bron: NoordTopics

Publicatiedatum: