Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Biocore betere toegang door contacten via moederbedrijf"

Toegang tot veel omschakelproducten vanuit Duitse markt

Tholen - "We hebben momenteel toegang tot veel omschakelproducten voornamelijk vanuit de Duitse markt", vertelt Biocore directeur Marco Molier.
Biocore staat ook dit jaar weer op de BIOFACH in Neurenberg. "Er wordt in Duitsland momenteel veel omgeschakeld op graangebied, dus is er veel beschikbaar. Je weet dan automatisch dat er vanaf volgend jaar weer een grote toestroom van biologische granen van onze oosterburen onze kant op gaat komen", vervolgt Marco.

BioCore is een handelshuis dat al sinds 1991 actief is in de handel in biologische granen, oliezaden, peulvruchten en bijproducten. Deze producten worden wereldwijd ingekocht en verkocht aan diverse klanten in de levensmiddelen- en diervoedingsindustrie. "We hebben nu betere toegang tot die Duitse markt, vanwege de contacten via ons moederbedrijf Baywa Agri Supply & Trade, uit Rotterdam. Dat maakt het voor ons wat makkelijker om ook op de boer te collecteren", zo eindigt Marco.

Voor meer informatie:
Marco Molier
Biocore
Nesland 5M
1382 MZ Weesp
T: +31 (0)294-805000
F: +31 (0)294-805010