Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Vet verbranden met muesli eten

Na de decembermaand weer toe aan een nieuwe start? Het Slanker Leven Plan van mymuesli begeleidt muesli-minnend Nederland naar een uitgebalanceerd en bewust voedingspatroon in zes weken. Samen met eenvoedingsdeskundige werd een drie-fasen-plan ontwikkeld dat in combinatie met een gezondelevensstijl je ondersteunt om op lange termijn je gewicht te reguleren. 



Het plan

Het Slanker Leven Plan van mymuesli bestaat uit een 3-fasen-plan met 2x 575 gram Slanker LevenMuesli per fase. Dat zijn in totaal zes kokers voor zes weken. Elke twee wekenbegin je met een nieuwe Slanker Leven Muesli en ontvang je van de Slanker Leven Coach eenmotiverende mail met tips en workouts als ondersteuning in je persoonlijke weg naar eenbewustere levensstijl. 

Slanker leven basics 

Een kommetje Slanker Leven Muesli in de ochtend is deperfecte start van je dag, maar dit is natuurlijk nietgenoeg om een gezond levenspatroon te ontwikkelen.Voor wie fit wil zijn is voldoende beweging en sportdan ook essentieel. Door bewust na te denken over jehele levensstijl en met de ondersteuning van mymuesli zalje stap voor stap dichter bij je doelen kunnen komen. 

Psyllium vezels 

Het bijzondere aan de Slanker Leven Muesli's zijn de Psyllium vezels, ook wel vlozaad genoemd. Dekleine zaden bestaan voor 80 procent uit wateroplosbare voedingsvezels die opzwellen zodra er vochtbijkomt en hierdoor voor een vol gevoel zorgen. Het aandeel Psyllium vezels in de muesli wordt iniedere fase geleidelijk gereduceerd waardoor de maag stap voor stap aan een kleinere volume wenten je sneller een verzadigd gevoel ervaart - dus kleinere porties zonder hongergevoel.

Het Slanker Leven Plan is online verkrijgbaar.

Voor meer informatie: www.mymuesli.nl
Publicatiedatum: