Mededelingen

Vacaturesmeer »

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Overig nieuwsmeer »

Koerslijstmeer »




"Als beste naar voren gekomen tijdens 55 proeverijen"
Drie nieuwe smaken voor krachtkoek Biobite


Susanne de Raaij van Biobite Nederland staat dit jaar op de Bio-beurs met haar promo team BioPromotions, een service/dienst van proeverij en event medewerkers met kennis van zaken. Het team heeft naast Biobite tal van merken in haar portfolio. De winnaar van het Favoriete Bio Product 2017 toont op de beurs drie nieuwe smaken, te weten Citroen-Gember, Sinaasappel-Kaneel en Ras el Hanout. Deze smaken kwamen de laatste zes maanden als beste naar voren tijdens een veertigtal proeverijen, events en beurzen, waaronder Happines en Better Event.



"De bezoekers van de Bio-beurs zijn goed geÔnformeerd over voeding en gezondheid en daardoor gericht op zoek naar mooie producten. Er komt een goed publiek af op deze beurs. De klanten van biologische winkels en speciaalzaken vragen om een benadering met aandacht. Die kunnen ze van onze medewerkers verwachten", aldus Susanne. 


Op de BioBeurs kunnen bezoekers al met een aantal kennismaken, zowel in de stand van Biobite als Kooc. Meerdere bedrijven hebben de weg naar B Promotions gevonden. "Zo hadden we rond en tijdens de kerstdagen een proeverijmarathon georganiseerd met maar liefst vijf merken die allemaal feeling hebben met ons eigen product. Afgestemd op de eetmomenten, waar een koek van Biobite bij past. Bijvoorbeeld in combinatie met thee van Numi of Yogi, yoghurt van Abbot Kinney's, TerraSana's amandel- en hazelnootpasta en de Humus van Florentin op de borrelplank, samen met kaas en een Biobite in plaats van vijgenbrood", besluit Susanne. Van Biobite zijn nog diverse andere producten op de markt, zoals een energybar op basis van boekweit







Voor meer informatie:

Susanne de Raaij
Biobite Nederland BV
+31 (0)6-51992994

Publicatiedatum: 12-1-2018

 



 

Ander nieuws uit deze sector:

18-7-2018 Franse Idyl levert bio-kruiden en dr. A. Vogel kruidenzout
10-7-2018 Reeks recepten gelanceerd ter inspiratie voor gebruik biologische kokos
9-7-2018 "Mijn ongezouten mening over zout"
9-7-2018 Duurzaamheidsprogramma Cacao-Trace nu ook in Papoea Nieuw Guinea
5-7-2018 Zet temperatuurdip juist aan tot barbecueŽn?
2-7-2018 Bio-energyreep 'Precision bar' geeft consument precies wat hij nodig heeft
2-7-2018 Nieuw: Suikerarme, eiwitrijke en vezelrijke bio-granola's
29-6-2018 "De zoveelste lijn met olijfolie en olijven..."
28-6-2018 Hazelnootpastawijzer: Drie bio-hazelnootpasta's in top 10
21-6-2018 "Het is even schrikken, maar de beloning mag er zijn"
21-6-2018 "Productie oude Siciliaanse tarwerassen hoger dan ooit"
14-6-2018 Sinaasappel- gemberjam nieuw van Ekoland
11-6-2018 "Groot potentieel voor Cubaanse bio-export"
7-6-2018 Quinoa tricolore: resultaat van ketenproject
5-6-2018 Drie bio-boeren steken nek uit voor vergeten 'granen'
29-5-2018 Going Nuts, Choc-Kinly Good, Berry Madness
22-5-2018 Biologisch Nederlands graan blijft hot
22-5-2018 GoodyFood-klant wint 365 gratis repen
9-5-2018 Nieuw: Biologisch geteeld zeewier uit Spanje
8-5-2018 Nederland eerste Europese land met thee van eigen bodem

 

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
code
Voer bovenstaande code in *