Mededelingen

Vacatures

Laatste reacties meer

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen maand

Top 5 - afgelopen week

Verbeterd receptuur Roley's Wraps blijkt goede zet

"Glutenvrij nu echt een gevestigde productgroep"

Tholen - Roley's 3 Multigrain Wraps zijn vernieuwd. "Het receptuur is verbeterd en aan de toegenomen vraag is te zien dat dit een goede zet was. We hebben er bewust voor gekozen om gezondere granen in de wrap te verwerken. Zo bevat de wrap onder meer quinoameel, teffmeel, boekweitmeel en havermeel. En dankzij een speciale techniek is het mogelijk om de wrap wat dunner te maken", zo geeft Diederik van der Wiele namens producent Market Endeavour aan. "Het deeg van onze wraps wordt nog met de hand gemaakt, waardoor de wrap zelf goed vouw- en wrapbaar is."
 


Diederik vertelt dat het heel goed gaat met het glutenvrije biologische merk Roley's. "Glutenvrij is nu niet alleen meer een hype, het is nu echt een gevestigde productgroep. Daar komt bij dat consumenten de glutenvrije producten steeds beter weten te vinden. Er is inmiddels volop keuze, waardoor de consument de beste optie er uit kan pikken. Het is de kracht van Roley's dat wij deze optie aan kunnen bieden."
 
Roley's blijft dan ook verder ontwikkelen, meent Diederik. "Glutenvrij en biologisch is weliswaar een niche in een niche, maar we merken dat mensen het leuk vinden om iets bijzonders te eten. De standaard producten zijn er toch wel, die maakt iedereen. Wij proberen te kijken naar bijzondere ontwikkelingen en willen blijven verrassen. Wij merken dat ook mensen die niet alleen maar glutenvrij eten voor onze wraps kiezen, vanwege de smaak en gezonde granen."
 

Market Endeavour

Market Endeavour is het bedrijf achter verschillende merkconcepten, waaronder Roley's en het biologische en vegan merk O Mundo. Market Endeavour bestaat dit jaar al weer 20 jaar. "We zijn al zo'n 15 jaar in glutenvrij actief met Roley's, wij waren het eerst bio glutenvrije merk van Nederland.”

Voor meer informatie:

Diederik van der Wiele
Market Endeavour B.V.
Leusderweg 252
3817 KH Amersfoort
T: 033-4630165
M: 06-24709858
d.vanderwiele@marketendeavour.nl
www.roleys.com

Publicatiedatum :
Author:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:

Reacties:


Het receptuur is verbeterd. Wat bedoelt U ? Is gewoon het recept misschien verbeterd ?
k.w.louwes, vierhuizen - 2018/01/30 16:02:26.000© BioJournaal.nl 2018