Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuw bij Natudis: de complete lijn van Rineke Dijkinga

De boeken en producten van Rineke Dijkinga, orthomoleculair therapeute en voedingsdeskundige, zijn enorm populair. Ook zijn haar lezingen binnen mum van tijd uitverkocht. Hoe komt dat? Het basisprincipe van de producten van Rineke is simpel: kant-en-klaarproducten met zoveel mogelijk voedingswaarden. Daarnaast sluit ze extra toevoegingen van geraffineerd zout, bloem, ei- en melkpoeders, suikers, veel additieven of gluten uit. Zo zijn de Super Soepen op smaak gebracht met zeesla en zeekraal in plaats van zout. Dit spreekt een steeds groter groeiende groep consumenten aan.
 

Nu verkrijgbaar met korting

In de eerste twee introductieweken ontvangen winkeliers inkoopkorting op het volledige assortiment bij Natudis. Mocht u een keuze willen maken dan adviseert Natudis de hardlopers van deze 'collectie': ontbijtmixen, algenolie (visvrije omega 3), specerijen en de supersoepen.


Andere voordelen zijn dat een deel van het assortiment per stuk bestelbaar is en dat de producten onderscheidend van de biologische producten in de supermarkt zijn.
 

Over Rineke Dijkinga

Rineke Dijkinga, bekend van de boeken 'Weten van (h)eerlijk eten' en 'Alles draait om je hormonen' introduceerde vijf jaar geleden haar eerste product. Ze vertelt: "In mijn eerste boek Weten van (h)eerlijk eten staat een recept voor havermuesli. Veel lezers vroegen of ik die havermuesli kant en klaar kon leveren. Zo werd in 2012 het eerste product geboren. Ook voor de kruidenmixen en theeën kwam deze vraag uit de markt. Een kant- en klare muesli, thee of marinademix à la Rineke scheelt veel tijd in de keuken zonder concessies te doen aan de kwaliteit of smaak van je eten."

Duurzaamheid

Rineke vindt het belangrijk om te participeren in duurzame projecten zoals Think Twice en Red de bij. Ook is ze hoofdsponsor van de Sea First Foundation. "Het is voor mij ook logisch om zo een kleine bijdrage aan een gezondere wereld te leveren. Zo ook het Nederlandse project 'Heerlijk Westerwolds Land' waarbij het mogelijk wordt om steeds meer ingrediënten uit Nederland te kunnen betrekken."

Klik hier
voor meer informatie.
Publicatiedatum: