Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Voor ons een heel logische stap"

Biobites goes Germany

Biobites zal deze week voor de eerste keer deelnemen aan de BIOFACH in Neurenberg (Hal 5, stand 204). Simone van der Heide, oprichtster van Biobites loopt al een tijd met het idee om de vleugels uit te slaan naar Duitsland. Simone: "Voor ons een heel logische stap omdat we op de grens met Duitsland zijn gevestigd, maar geen stap die je zomaar neemt. Samen met Baanders export zijn we al een aantal maanden bezig om de Duitse markt te verkennen en hopelijk werpt dit op de BIOFACH zijn vruchten af."

Biobites viert dit jaar zijn 5-jarig lustrum. "Dit zal later dit jaar dan ook gevierd worden, maar op dit moment zijn we druk met de weg naar export", aldus Simone. "We geloven er in dat met name de Duitse markt geschikt is voor onze producten."



Biobites produceert onder eigen label producten die voor een uiteenlopende doelgroep geschikt zijn. Ze zijn niet alleen glutenvrij maar ook lactose- en gistvrij, Vegan, Raw en Paleo en er wordt geen gebruik gemaakt van geraffineerde suikers. "We proberen zoveel mogelijk gebruik te maken van pure ingrediƫnten, zonder onnodige toevoegen. En uiteraard moeten de producten ook lekker zijn, dit is voor veel consumenten toch nog steeds heel belangrijk. Eind dit jaar zal de Biobites productrange worden uitgebreid, maar wat het wordt dat houden we nog even geheim", besluit Simone.

Voor meer informatie: info@biobites.eu en www.biobites.eu
Publicatiedatum: