Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

GoPure paprikachips verschijnt in twee nieuwe varianten

De nieuwe GoPure paprikachips maakt gebruik van authentieke specerijen met pure ingrediƫnten. Yellow Chips, de biologische chipsmakers uit Emmeloord, breidt haar GoPure-label uit met twee nieuwe paprikavarianten. De nieuwe paprikachips bestaat alleen uit paprikaspecerijen en wat zout. Suiker en gist komen er niet aan te pas.



Classic en crinkle

De nieuwe chips verschijnt in twee varianten: als ribbelchips met een crunchy bite (125 gram) en als 'classic' aardappelchips (40 gram en 125 gram). De chips zijn volledig biologisch, allergeenvrij en vegan. Daardoor zijn ze voor een brede groep consumenten bereikbaar.

Lokaal ingekocht

Yellow Chips startte in 2013, toen enkele voedingsprofessionals zich gingen inzetten voor een ruimer aanbod van biologische chips. Vanaf die tijd is Yellow Chips nauw betrokken bij lokale telers en boeren, waardoor kennis en ervaring optimaal benut kunnen worden. De biologische grondstoffen worden indien mogelijk direct in de buurt ingekocht. Het mag dan ook geen verrassing heten dat GoPure daar haar slogan aan ontleent: GoPure - straight from the land.

Voor meer informatie:
zegnouzelf@gopure.org
www.gopure.org
Publicatiedatum: