Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

De Rit Kikkererwtenchips: knapperige low-fat snack

Authentieke smaken en de keuze voor 100% biologische kwaliteit, dat is waar De Rit sinds 1970 voor staat. Het merk werkt nog altijd volgens traditionele methodes en alle ingrediƫnten worden met de grootste zorg geselecteerd. Op deze manier laat De Rit zien dat onweerstaanbaar lekker en biologisch heel goed samengaan. En dat met producten voor meerdere momenten van de dag.



Met hun nieuwste introductie, drie verschillende smaken kikkererwtenchips, combineert de Rit genieten, onweerstaanbaar lekker, ambachtelijke producten en biologisch met verantwoord snacken. Geroosterde en gekruide kikkererwten als snack kennen we al. Maar met de introductie van drie verschillende smaken (paprika, rozemarijn & zeezout) kikkererwtenchips biedt De Rit de consument een nieuwe en spannende snack die ze met minder schuldgevoel kunnen eten. De chips zijn gemaakt op basis van peulvruchten en bevatten bovendien 30% minder verzadigd vet dan de gemiddelde aardappelchips, zijn een bron van vezels en bevatten geen suiker. Kortom, een gezonder alternatief dat past binnen een 'healthy lifestyle'. Een productontwikkeling die past binnen de Wessanen visie van 'healthier food, healthier people, healthier planet'.

De Rit kikkererwtenchips zijn een lekkere knapperige low-fat snack en weer eens wat anders voor bij de borrel. Op deze manier laat De Rit zien dat lekker en biologisch heel goed samengaan. Benieuwd geworden naar de chips? De chips zijn verkrijgbaar in verschillende natuurvoedingswinkels en zijn bovendien komende weken iedere zaterdag in verschillende winkels te proeven.

Voor meer informatie: www.derit.nl
Publicatiedatum: