Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Gratis paaseitjes zoeken bij Ut Rooie Bietje

Omdat het niet voor alle kinderen in Tilburg vanzelfsprekend is om met Pasen lekkere chocolade eitjes te krijgen organiseert Stichting Vrienden van Traverse woensdagmiddag 23 maart een paaseierenzoektocht. Iedereen is welkom tussen 14:00 en 16:00 uur bij Ut Rooie Bietje.

Alle kinderen uit Tilburg zijn uitgenodigd om paaseitjes te komen zoeken bij biologische tuinderij Ut Rooie Bietje, Koningshoeven 62 in Tilburg. Rond 14:30 uur verwachten ze zelfs nog een bezoekje van de paashaas. Ook is er een knutselactiviteit waaraan de kinderen gratis kunnen deelnemen. Eetcafé de Bron is aanwezig met wat lekkers en natuurlijk zijn er volop verse, biologische groenten verkrijgbaar. Kom deze middag dus gerust een kijkje nemen bij Ut Rooie Bietje, ook als u geen kinderen heeft bent u van harte welkom.



Aanmelden

Kom je paaseitjes zoeken? Meld je dan aan via: info@vriendenvantraverse.nl. Dan zorgt de paashaas dat hij voldoende paaseitjes verstopt.

Over Stichting Vrienden van Traverse

Cliënten van Traverse hebben met elkaar gemeen dat zij door een diversiteit aan problemen dakloos zijn geworden of dreigen te worden. Onder professionele begeleiding wordt intensief gewerkt om weer grip te kunnen krijgen op het eigen leven en deel te kunnen nemen aan de maatschappij. Stichting Vrienden van Traverse zet zich in om een bijdrage te leveren aan het welzijn van de cliënten van Traverse. Ze doet dat met middelen in geld en natura waarmee activiteiten, voorzieningen, projecten en investeringen gerealiseerd kunnen worden die ten gunste komen aan cliënten of groepen cliënten. Op deze manier kan Stichting Vrienden van Traverse cliënten wat extra's bieden dat niet vanuit de reguliere financiering kan worden betaald. Dit kan de begeleiding van of het wonen bij Traverse aangenamer maken.

Voor meer informatie: www.utrooiebietje.nl
Publicatiedatum: