Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
'We Love Ketchup' en 'Egg Free Mayo'

BioBandits met zestal nieuwe producten op BIOFACH

Tholen - BioBandits bestaat 5 jaar en viert het lustrum op de BIOFACH in Neurenberg met de introductie van een zestal nieuwe producten. "We zijn in 2011 begonnen en kunnen tot onze tevredenheid constateren dat BioBandits inmiddels een begrip is geworden in het land van biologische mayonaise, ketchup, sauzen en dressings. We presenteren onze 6 nieuwe producten op een geheel nieuwe eigen stand op de BIOFACH", vertelt Pieter Bas Alferink. BioBandits is te vinden op stand 118 in hal 5.

Het betreft een drietal ketchups met, zoals we gewend zijn van BioBandits, een uitdagend design en dito smaken. "Het uitgangspunt dat biologisch vooral lekker moet zijn blijkt uit de keuze voor de mooiste tomaten en uitgesproken smaken. U kunt de volgende smaken komen proeven op de BIOFACH: de mooie volle Ketchup Original, de pittige Ketchup Chili en de fruitige Ketchup Mango. Heerlijk bij frieten, burgers en broodjes." Alle BioBandits-Ketchups zijn suikervrij, gezoet met agave en geschikt voor veganisten.



Pieter Bas geeft aan dat BioBandits altijd op zoek is naar de vernieuwing. "We merkten dat een lekkere en uitdagende ei-vrije mayonaise nog ontbrak op het schap. Die zijn wij gaan ontwikkelen. De mayo is er in drie verrassende smaken: een volle Mayo Natural, een pittige Mayo Chili en een frisse Mayo Lemon. Uiteraard zijn ook deze heerlijke Mayo's veganistisch en suikervrij omdat ze gezoet zijn met agave. De volle uitdagende smaken maken het af."

BioBandits nodigt iedereen uit om deze nieuwe en bestaande klassiekers op de BIOFACH (10 tot en met 13 februari in Neurenberg) te komen proeven, stand 118 in hal 5.

Voor meer informatie:

Pieter Bas Alferink
BioBandits
Honingveldsestraat 7a
6665 CA Driel
0382 303942
pieterbas@biobandits.nl
www.biobandits.com