Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Pindapoeder is zeer geschikt voor drukke gezinnen"

Santa Cruz Organic brengt pindapoeder op de markt

Pindakaas is een klassiek ingrediënt in veel geliefde familierecepten. Santa Cruz Organic is marktleider op het gebied van biologische pindakaas. Met de lancering van het nieuwe Peanut Powder, pindapoeder, breidt Santa Cruz zijn assortiment wederom uit met een vernieuwend product. Het Peanut Powder is verkrijgbaar in twee heerlijke smaken: klassiek pindapoeder en pindapoeder met gemalen chiazaad , beide varianten zijn verpakt in een hersluitbare zak.



Santa Cruz Organic pindapoeder kan gebruikt worden in smoothies en pindakaasrecepten ter vervanging van pindakaas en bevat 80% minder vetten en 65% minder calorieën dan biologische pindakaas. Het product is uitermate geschikt voor mensen die willen genieten van een heerlijke pindakaassmaak zonder al te veel calorieën binnen te krijgen. Het pindapoeder bevat bovendien 7 gram proteïne per portie, dat is 9% van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid, en vormt een smakelijke aanvulling op tal van uitgebalanceerde maaltijden.

Alle Santa Cruz Organic producten dragen het USDA Organic -keurmerk en zijn GMO-vrij. De adviesprijs voor het pindapoeder ligt tussen de 5,96 en 6,88 Euro en het is zowel online als bij geselecteerde retailers verkrijgbaar.

Over Santa Cruz Organics:

Santa Cruz is een pionier op het gebied van biologische voeding en is het eerste merk dat een breed assortiment biologische, 100% pure sappen en mixen op de markt bracht op basis van gecertificeerd bio- fruit. Het bedrijf kenmerkt zich door de ontwikkeling van vernieuwende producten. Het assortiment kent momenteel 60 producten, variërend van vruchtensappen tot pindakaas.

Voor meer informatie: www.santacruzorganic.com
Publicatiedatum: