Mededelingen

Vacaturesmeer »

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Overig nieuwsmeer »

Koerslijstmeer »




Wessanen Benelux presenteert de vernieuwde Tartex op Bio-beurs

Op de Bio-beurs (20 en 21 januari in Zwolle) introduceert Wessanen Benelux de vernieuwde Tartex. Tartex is al sinds jaren het meest vertrouwde hartige en vegetarische broodbeleg. Na uitgebreid consumentenonderzoek en proeverijen is de gehele lijn Tartex vegetarische paté vernieuwd. Alle recepturen zijn aangepast, de verpakking is gemoderniseerd en worden er 2 nieuwe smaken, Rozemarijn en Bieslook, toegevoegd.



De vernieuwde Tartex is nu zeker het lekkerste hartige, vegetarische broodbeleg voor iedereen. Of je nu volledig vegetarisch eet of af en toe voor minder vlees kiest, Tartex past in elk voedingspatroon. Deze lekkere paté is niet alleen geschikt voor de broodmaaltijden, maar ook zeker lekker op een toastje bij de borrel. Daarnaast is de verpakking gemoderniseerd. De 125 gram zit nu een in modern, hersluitbaar potje.



Tijdens de Bio-beurs is er de gelegenheid om de nieuwe smaken en receptuur zelf te komen proeven en ervaren. Op de Wessanen Benelux stand, nummer 145, kunnen alle bezoekers hun eigen lekkerste broodje maken. Het sales- en marketingteam ontvangt u graag en kan u alles vertellen over de komende introductie.

Voor meer informatie: Rob Persoon, Trade Marketeer HFS, 020 3122134, rob.persoon@wessanen.com.

Publicatiedatum: 18-1-2016

 



 

Ander nieuws uit deze sector:

14-8-2018 Nieuw van CoCoa chocolade: Kerstman
13-8-2018 Is Moringa het nieuwe superfood?
10-8-2018 Notenteelt als milieuvriendelijke neventak
7-8-2018 Nieuw bio-tussendoortje in Apenheul
20-7-2018 Nieuwe snackmixen zonder toegevoegd suiker of zout
19-7-2018 Nieuw bij Hygiëna: BioSaurus maïschips
18-7-2018 Franse Idyl levert bio-kruiden en dr. A. Vogel kruidenzout
10-7-2018 Reeks recepten gelanceerd ter inspiratie voor gebruik biologische kokos
9-7-2018 "Mijn ongezouten mening over zout"
9-7-2018 Duurzaamheidsprogramma Cacao-Trace nu ook in Papoea Nieuw Guinea
5-7-2018 Zet temperatuurdip juist aan tot barbecueën?
2-7-2018 Bio-energyreep 'Precision bar' geeft consument precies wat hij nodig heeft
2-7-2018 Nieuw: Suikerarme, eiwitrijke en vezelrijke bio-granola's
29-6-2018 "De zoveelste lijn met olijfolie en olijven..."
28-6-2018 Hazelnootpastawijzer: Drie bio-hazelnootpasta's in top 10
21-6-2018 "Het is even schrikken, maar de beloning mag er zijn"
21-6-2018 "Productie oude Siciliaanse tarwerassen hoger dan ooit"
14-6-2018 Sinaasappel- gemberjam nieuw van Ekoland
11-6-2018 "Groot potentieel voor Cubaanse bio-export"
7-6-2018 Quinoa tricolore: resultaat van ketenproject

 

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
code
Voer bovenstaande code in *