Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

'Ridiculously Good' raw chocolate bonbons

BD-Totaal heeft 2 nieuwe raw chocolate producten van het merk Ridiculously Good aan het assortiment toegevoegd: Rich Peanut & Date (rauwe chocolade met een rijke pinda- en dadelvulling- 59470) en Creamy Coconut (rauwe chocolade met een smeuïge kokosvulling- 59471). De raw chocolate is gemaakt van de beste rauwe cacao uit Equador en niet verhit boven 42 graden waardoor alle krachtige eigenschappen van cacao behouden blijven. Het is 100% biologisch en vrij van geraffineerde suikers, lactose, e-nummers, gluten, aspartaam, kleurstoffen, conserveermiddelen en andere onnodige toevoegingen. De vershoudfolie is biologisch afbreekbaar en mag gewoon in de groenbak. Bovendien wordt Ridiculously Good geproduceerd en verpakt bij een sociale werkplaats.

De raw chocolate bonbons zijn per 2 stuks verpakt (2x20 gram) in een fraai vormgegeven doosje en worden verkocht per 16 doosjes. 
Publicatiedatum: