Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuw: Royal Green premium gourmet honing

Royal Green introduceert 4 smaken honing. De honing is 100% puur, gecertificeerd biologisch, raw en wordt ambachtelijk bereid. Bij Royal Green staat het welzijn van bij en imker voorop.

Goed voor mens en bij

De Royal Green-bijen verzamelen hun nectar in ongerepte gebieden over de hele wereld. Er worden geen bestrijdingsmiddelen gebruikt en de bijen voeden zich met hun eigen honing. Royal Green premium gourmet honing is koudgeslingerd, niet gefilterd en wordt nooit vermengd met een goedkopere (meng)honing.



Vele voordelen

Fanatieke sporters kunnen bijvoorbeeld voor hun workout een lepeltje nemen. Honing houdt de glycogeenvoorraad in de spieren (langer) op peil en verhoogt daarmee je uithoudingsvermogen en prestaties. Verder heeft honing een schimmelremmende werking waardoor het keelpijn verzacht en zelfs wondjes op de huid helpt helen.

De vier smaken

Gek op een fruitige honing? Kies dan voor de Caribbean honing. Op zoek naar spanning dan is de crèmige mountain honing een aanrader. Voor mensen die van een zoete smaak houden is de Acacia heel geschikt. En als men iets speciaals wil proberen, dan is de Royal Green Elderberry honing een goede optie. Of men de honing nu drinkt door de thee, mengt door havermout of op pannenkoeken smeert, deze smaken geven elk gerecht een extra lekkere zoete 'kick'.



Consumentenprijs

Acacia honing €5,49 - 250 ml
Mountain honing €3,99 - 250 ml
Caribbean honing €3,99 - 250 ml
Elderberry honing €4,49 - 250 ml
Verkrijgbaar bij Vitaminstore, Ekoplaza, Gezond& Wel, de betere drogist en reformwinkel.

Voor meer informatie: www.royal-green.nl
Publicatiedatum: