Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuw van Bovetti: biologische witte chocolade

Liefhebbers van witte chocolade opgelet! Naast de verkrijgbare melkchocolade en pure chocolade met 73% Santo Domingo cacao introduceert Bovetti nu ook biologische witte chocolade. De witte chocolade is verkrijgbaar in een naturel variant en met kokos. Kenmerkend voor de biologische chocolade van Bovetti: de chocolade bevat geen kunstmatige smaakversterkers of E-nummers en is gemaakt van pure cacaoboter.

Frank Tillemans (DeliSouth), importeur en leverancier van Bovetti chocolade in de Benelux: "De witte chocolade heeft een volle en romige smaak dankzij het gebruik van goede en pure cacaoboter. Wij verwachten dan ook veel positieve reacties en zien deze twee varianten chocolade als een mooie aanvulling op ons huidige biologische assortiment Bovetti chocolade."



DeliSouth levert Bovetti chocolade inmiddels aan meer dan 120 winkels in de Benelux en verwacht op korte termijn haar biologische assortiment uit te breiden met nieuwe bijzondere producten.

Voor een volledig overzicht van verkooppunten en meer informatie: www.delisouth.nl
Publicatiedatum: