Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Valderrama introduceert biologische olijfolie

Tijdens een foodbeurs voor delicatessenwinkels en speciaalzaken op 1 en 2 maart, introduceerde het bekende Spaanse merk Valderrama drie van haar olijfolievariëteiten in een biologische en 100% organische uitvoering.

"Om de certificering van de soorten Arbequina, Hojiblanca en Ocal te realiseren, was het noodzakelijk om jarenlang een verplicht en gecontroleerd biologisch programma te doorlopen. Valderrama was ooit het eerste bedrijf, dat de olijven niet meer op de traditionele wijze perste, maar de productie van haar olijfolie door middel van centrifuge tot stand bracht. Hierdoor wordt een ultrazachte olijfolie gecreëerd, die vanaf nu ook biologisch mag worden genoemd", vertelt Fred ten Kroode, 'Area Sales Manager' van Valderrama in de Benelux.



Naar verwachting zal de biologische olijfolie vanaf begin april in de speciaalzaken te koop zijn. In ieder geval kan deze biologische olie per uiterlijk 1 april 2015 via de webwinkel op de website www.valderrama.nl worden besteld.


Fred ten Kroode toont op de beurs één van de biologische olijfoliën van Valderrama Olijfolie. Naast hem zijn vrouw Jennifer.

Omdat het totale bedrijf van Valderrama biologisch is geworden, zullen in de loop van 2015 ook de overige variëteiten en speciale uitvoeringen van Valderrama, zoals de Smoked Arbequina en de Grand Cru, in alle beschikbare volumes, van een biologisch label worden voorzien.
 
Voor meer informatie: Fred.tenkroode@wxs.nl, 06 53237325, www.valderrama.nl 
Publicatiedatum: