Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Proef de nieuwste producten van de Traay tijdens de Bio-beurs

Tijdens de Bio-beurs in Zwolle (21 en 22 januari 2015) staat de Traay weer met een stand vol lekkere biologische honingproducten, heerlijke honingspecialiteiten en natuurlijke, plantaardige zoetmiddelen. Dé kans om eens een andere soort te proberen dan je gewend bent. De Traay presenteert hier ook de twee nieuwste producten: biologische fairtrade honing en biologische kamperfoeliehoning.

Biologische Fairtrade honing

Deze heerlijke vloeibare bloemenhoning is niet alleen biologisch, maar ook nog eens Fairtrade gecertificeerd. De honing voldoet dus aan de strenge eisen van het biologische (EKO) keurmerk en is gebaseerd op de principes van eerlijke handel (Max Havelaar keurmerk). Zo wil de Traay een positieve bijdrage leveren aan het milieu en de bestrijding van armoede.



Tijdens werkbezoeken deelt de Traay haar ervaring met de imkers en stimuleren het natuurlijk imkeren, zodat het vakmanschap niet verloren gaat. Met de Biologische Fairtrade honing uit Nicaragua zorgt de Traay er tevens voor dat imkers een beter bestaan kunnen opbouwen.

De Biologische Fairtrade honing is vanaf februari verkrijgbaar in een pot van 350 gram, verkoopadviesprijs: 4,45 euro.

Biologische Kamperfoeliehoning

De biologische kamperfoeliehoning komt uit het zonnige Sicilië. In de zomer bloeien de zoetgeurende bloemen en worden ze druk bezocht door de bijen. Kamperfoeliehoning heeft een vol zoete smaak en is lekker door je thee/koffie, yoghurt of in een smoothie.



Deze kamperfoeliehoning wordt vanaf februari aangeboden in een pot van 350 gram, verkoopadviesprijs: 5,95 euro.

P.S.: wil je op de hoogte blijven van nieuwe weetjes met betrekking tot bijen en honing, imkeren en de nieuwe producten van de Traay? Meld je dan snel aan voor de digitale nieuwsbrief van de Traay via de website: www.detraay.com of mail: info@detraay.com.
Publicatiedatum: