Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Biobites voegt nieuwe smaak toe aan assortiment

Biobites brengt al geruime tijd onder eigen label een aantal Raw Food Crackers op de markt. Deze crackers zijn niet alleen lekker maar ook erg gezond. Ze worden met de hand gemaakt en op lage temperatuur gegaard, dat wil zeggen 24 uur op een temperatuur van 42 graden Celsius. Daarnaast zijn ze vrij van gluten, lactose, suiker, ei en worden ze met liefde, de hand en veel zorg bereid.

Na het grote succes van de laatste smaak crackers, die van zeewier, heeft het even geduurd voordat Simone de juiste combinatie voor de Mexican cracker klaar had. Deze cracker is ook weer heerlijk van smaak met een vleugje cacao en maca.



Daarbij heeft Biobites het uiterlijk van de verpakking aangepast aan de nieuwe richtlijnen en aan de wensen van de consument. Deze wil meer transparantie, daarom een kijkvenster en met duidelijke letters dat alle smaken bestaan uit een basis van lijnzaad.

Smaken zijn onder andere Indian, Italian, Rozemarijn, Naturel, Zeewier en nu dus ook een Mexicaanse versie. Voor de lekkere snack, maar ook heerlijk bij een salade of als vervanging van brood. Goed geƫigend voor mensen die koolhydraten willen beperken of een glutenallergie hebben. Momenteel worden ze reeds in diverse natuurwinkels verkocht.

Biobites is gevestigd in Landgraaf, woonplaats van Simone van der Heide, oprichtster van het merk Biobites, waar de crackers ook geproduceerd worden. De crackers zijn rechtstreeks te bestellen, maar inmiddels ook leverbaar via Yourwell, de zeewiergroothandel en Holland Pharma.

Voor meer informatie: 045 2054448, info@biobites.eu.
Publicatiedatum: