Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Kom proeven tijdens de BioVak"

Nieuw: Yakso wok- en roerbaksauzen

Tholen - FZ Organic Food introduceert wederom nieuwe producten van Yakso, het merk dat bekend staat om de vele biologische oosterse specialiteiten. Vanaf heden zijn vier biologische woksauzen en vier biologische roerbaksauzen van Yakso verkrijgbaar. Begin november maakte FZ Organic Food uit Wolvega al bekend dat er veel nieuwe producten van Yakso aankwamen. Toen werd Yakso kokosolie geïntroduceerd.
 

BioVak

"Opvallend is ook de nieuwe uitstraling die Yakso heeft gekregen", vertelt Bjorn Andringa van FZ Organic Food. Het bedrijf zal op 22 en 23 januari van de partij zijn tijdens de BioVak. "Wij nodigen geïnteresseerden van harte uit om onze nieuwe producten te komen proeven. Ze kunnen dan ook meteen de nieuwe look van Yakso met eigen ogen bekijken."
 

Woksauzen

Er zijn vier nieuwe woksauzen van Yakso, met de smaken: curry, sesam, citroengras en Aziatische tomaat. "Dit product is eenvoudig in gebruik: braad het vlees in een wok en voeg groenten naar keuze toe. Voeg vervolgens naar smaak een scheutje Yakso woksaus toe en serveer met rijst of noedels."
 
De woksauzen zijn verpakt per 250 ml in een handig hersluitbaar flesje.
 

Roerbaksauzen

FZ Organic Food introduceert verder vier smaakvolle oriëntaalse gerechten kant-en-klaar in een pot. "In plaats van uren in de keuken te hoeven staan heb je met Yakso roerbaksauzen heerlijke gerechten in een handomdraai. Deze roerbaksauzen zijn verkrijgbaar in vier varianten: Oriental, Tandoori, Kerrie en Korma."
 
Bjorn geeft aan dat deze nieuwe roerbaksauzen de huidige roerbaksauzen van Yakso vervangen. De recepten zijn vernieuwd en de hoeveelheden per pot zijn verlaagd van 480 gram naar 350 gram.
 


Voor meer informatie:
 
FZ Organic Food BV
Oppers 58
8471 ZM Wolvega
0561 611000
bjorn@fzorganicfood.com
www.fzorganicfood.com