Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Earth.line White Tea Skin Repair Serum: Oppepper voor de gezichtshuid

De lente. Tijd om te investeren in een frisse teint. De gure wintermaanden waren een aanslag op de gezichtshuid. Die is droog, dof en futloos. Om de huid snel te herstellen, adviseert Earth.line de White Tea Lift Intense Repair Serum. Dit 100 procent natuurlijke concentraat is speciaal ontwikkeld om de huid intensief te regenereren. De diep in de huid werkende liposomen, met uniek vochtcomplex Edelweiss plus Witte Thee, zorgen voor een zichtbaar huidverjongend effect. Gebruik het Serum in combinatie met Earth.line Gezichtsscrub en je hebt in no time weer een mooie, gladde en gevoede huid.

Repair Serum: Antioxidant moisturizer met Witte Thee en Edelweiss.
Earth.line White Tea Repair Serum bevat, naast Aloë Vera, Equistem en Vitamine A, 100 procent natuurlijke liposomen met Edelweiss en Witte Thee.



Witte Thee geldt als de meest krachtige antioxidant die er bestaat (50x krachtiger dan vitamine A of E). Het neutraliseert vrije radicalen en beschermt tegen onder andere UV-straling en stress die de huid voortijdig verouderen. Edelweiss extract is bekend vanwege de sterk vochtbindende eigenschappen en de antioxidant werking.

White Tea Repair Serum is in een ware krachtpatser die de huid intensief hydrateert, de huidcelstofwisseling en aanmaak collageen stimuleert, rimpels verminderd, ontstekingswerend en kalmerend werkt en zorgt voor een betere teint.

Optimaal resultaat? Scrubben voor gebruik

Om de huid optimaal te herstellen, is scrubben van groot belang. Scrubben verwijdert niet alleen dode huidcellen maar het stimuleert ook de bloedsomploop waardoor verzorgingsproducten beter kunnen worden opgenomen. Earth.line Gezichtsscrub is daarom onmisbaar in combinatie met White Tea Repair Serum. De 100 procent natuurlijke dieptereiniger polijst, verzacht, herstelt en hydrateert niet alleen de huid maar vermindert ook nog eens rimpeltjes.

Meer van Earth.line met Witte Thee

De perfect beschermende kracht van Witte Thee is samen met zuivere plantaardige ingrediënten verwerkt in nog twee 100 procent natuurlijke huidverzorgingsproducten; White Tea Lift Intense Dag & Nachtcrème en White Tea Anti-Aging Bio Gezichtsmasker. De dag & nachtcrème met Sheabutter, Equisetum, Ceramide en Omega 3-6-9 is een ware lift voor de huid. Het Gezichtsmasker bevordert de doorbloeding en werkt als een intensieve verjongingskuur.

Earth.line gecertificeerde natuurcosmetica

Alle Earth.line producten dragen het BDIH en ICADA keurmerk met EcoControl certificatie en garanderen gezonde en 100 procent natuurlijke ingrediënten, ecologische verdraagbaarheid en het bevorderen van eerlijke handel. Alleen de hoogste kwaliteit werkstoffen worden toegepast.

Prijzen

Earth.line White Tea Lift Intense Repair Serum 35 ml - 21,95 euro
Earth.line Gezichtsscrub 100 ml - 12,95 euro
Earth.line White Tea Lift Intense Dag & Nachtcrème 50 ml - 22,95 euro
Earth.line White Tea Anti-aging Bio Gezichtsmasker 100 ml - 17,95 euro
(Prijswijzigingen voorbehouden)

Voor meer informatie: www.originalcosmetics.nl
Publicatiedatum: